Brasserie Het Domein heeft alles in huis…

…om je dag uitstekend te beginnen en je uitstap geslaagd af te sluiten. Ons gezellig restaurant in Genk is gelegen aan het alom bekende Bokrijk en verwelkomt je in een gezellig en warm interieur en verrast je met de allerlekkerste gerechten!

Ontbijten

Heb je ’s morgens niet de tijd en/of zin om zelf een ontbijt voor te bereiden? Kom dan langs in ons restaurant in Genk en geniet van een verzorgd en uitgebreid ontbijt. Zet je dag goed in met een verse appelsiensap in het gezelschap van een eitje en lekker brood en een warme koffie of thee als opkikker voor de rest van de voormiddag.

Lunchen

Ben je op zoek naar een restaurant in Genk waar je ’s middags kan vertoeven voor een heerlijke lunch met vrienden of familie? Of naar een brasserie waar je terecht kan met zaken partners voor een meeting tijdens een verzorgde lunch? De dagverse lunchkaart van Brasserie Het Domein biedt voor iedereen wat wils!

Dineren

Aangenaam dineren in een gezellig decor recht over de ingang van Bokrijk: dat maakt van Brasserie Het domein het ideale restaurant in Genk om te dineren. De prachtige locatie met perfecte bediening is een aanrader voor alle diners, gaande van een romantisch diner voor twee tot een diner met vrienden en familie!
Specialiteiten

Het Domein: jouw restaurant in Genk met dagverse producten

Ben je een dagje in Genk met je gezin en ben je ’s middags op zoek naar een adresje waar je terecht kunt voor een lunchkaart voor jong en oud? Of ben je tijdens het shoppen met vrienden even toe aan een snelle hap tussendoor? Of zoek je misschien een adresje om je zakendiner te laten doorgaan of om een diner te plannen voor je partner? Geen probleem. Het Domein is jouw restaurant in Genk die je keer op keer verrast met lekkere gerechten aan een betaalbare prijs.

De keuken van onze brasserie biedt je ook een uitgebreid ontbijt aan. Onze verse jus in het gezelschap van een zachtgekookt eitje en mals brood zorgen gegarandeerd voor een frisse start van de dag! Ben je echter eenvoudigweg op zoek naar een dampende kop koffie of thee? Ook dan ontvangt onze bediening je met open armen. In ons restaurant in Genk kan je op eender welk moment van de dag terecht, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over te lange wachttijden!

Bovendien genieten onze gerechten steevast van verse ingrediënten. Verse menu’s met seizoensgebonden producten, waarbij we je iedere week opnieuw verwennen met speciaal voor jou uitgezochte suggesties: klinkt je dat goed in de oren? Breng dan zeker eens een bezoekje aan ons restaurant in Genk. Of je nu in groep bent of met z’n tweetjes: bij brasserie Het Domein ben je altijd welkom.

Restaurant in Genk met een vriendelijk restaurantteam en mooi decor

Buiten de dagverse menukaart, heeft onze brasserie nog tal van andere troeven voor u in petto. Bij ons wordt je immers altijd op een uiterst persoonlijke manier behandeld. Wandel je onze deuren binnen, dan kan je zeker zijn van een 100% klantvriendelijke service, waarbij ons team zijn uiterste best doet om aan al uw wensen te voldoen. Heb je speciale vereisten? Je restaurant in Genk probeert ze één voor één te vervullen.

Gelegen vlakbij het domein Bokrijk, zijn we bovendien ook gemakkelijk bereikbaar en ideaal om een prachtige dag in het domein af te sluiten. Bij goed weer, kan je lekker tafelen op ons groot zonneterras, maar ook bij minder goed weer biedt onze ruime veranda een gezellige eetplek.

Wil je meer weten over onze menukaart of heb je vragen over onze openingsuren? Dan kan je steeds terecht op het telefoonnummer 011/82.40.98. Wil je een tafeltje reserveren voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest of romantisch dinertje? Gelieve dan ons online contactformulier in te vullen. Je restaurant in Genk probeert je aanvraag zo spoedig mogelijk te behandelen!
© 2017-2018 Brasserie Het Domein
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Brasserie Het Domein
Hasseltweg 481
3600 Genk
Tel.: +32 11824098
Contacteer ons